Vanuit de gedachte ‘Wat kan er wel?’ organiseren we bijeenkomsten in kleine groepjes van drie jongeren en een begeleider van Better Be Me.

Deze bijeenkomsten zijn een combinatie van een individuele sessie en het deelnemen aan een groep. We begeleiden je in het onderzoeken van je persoonlijke vraag. Ook kun je uitwisselen met leeftijdsgenoten over de dingen/gevoelens die je in je leven en jezelf tegenkomt. Hierdoor leer je jezelf beter kennen waardoor je meer zicht krijgt op wie je bent, wat je wilt en hoe je dat vorm kunt geven. Dit draagt bij aan het vergroten van je zelfvertrouwen waardoor je steviger kunt staan in deze onzekere tijd. Door het naar buiten brengen van de dingen die ín je leven ontstaat ruimte voor creativiteit: nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden.

Thema’s waar wij je onder andere in kunnen begeleiden is het omgaan met deze bizarre tijd, het spreken over je kwetsbaarheid, onzekerheid, relaties, grenzen stellen, contact met jezelf en anderen, geïnspireerd en gemotiveerd blijven.

Je committeert je aan minimaal drie bijeenkomsten. We willen graag dat juist nu deze bijeenkomsten voor zoveel mogelijk jongeren toegankelijk zijn. Omdat er grote verschillen in financiële situaties zijn hanteren we daarom een tarief naar draagkracht. Op deze manier kunnen jongeren met weinig draagkracht toch deelnemen aan deze bijeenkomsten als er ook een aantal deelnemers zijn die een ruimer budget hebben of waarvan de ouders kunnen bijdragen. Heb je vragen over het tarief, neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar wat voor jou passend is.

e-max.it: your social media marketing partner