Vakblad Profiel (onafhankelijk nieuws- en kennisplatform voor onderwijsteams in het MBO) heeft een filmpje laten maken van Better Be Me. Wij zijn Profiel en de jongeren die eraan hebben meegewerkt heel dankbaar.

 

bellenieuwMede-oprichtster van Better Be Me. Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons. Na mijn studie fysiotherapie heb ik jaren gewerkt binnen de revalidatie met jongeren. Sinds 2004 geef ik persoonlijke begeleiding en groepswerk in de vorm van groepsbegeleiding, cursussen en workshops.

Voor mij is het werken met lichaam en beweging mijn passie.

irma1Mede-oprichtster Better Be Me. Na een leven als berggids, projectleider, ambtenaar en account executive bij een reclameburo besloot ik mijn ondernemersbloed te volgen. In 2001 heb ik mijn eerste bedrijf Lazuli opgericht. Een bedrijf waarin werfkelders verhuurd worden voor trainingen en vergaderingen en waar ik mijn eigen praktijkruimte heb.

ernst janNa mijn middelbare school ben ik gaan leven in het moment. Ik werkte, genoot van het leven en maakte mij nergens zorgen over. Na een baan als verkoopmedewerker kwam ik in de gehandicaptenzorg terecht waar ik dertien jaar gewerkt heb.
Privé kwam ik in die periode in zwaar weer terecht. Naast de diepe dalen en verdriet heeft die periode mij enorm veel op geleverd. Een tijd die ik gek genoeg niet had willen missen.