Ik ging kijken naar mijn gedrag hierin, samen met iemand.

Ik kwam erachter dat ik niet de juiste drijfveren had. Ik werd consultant bij een software bedrijf en kwam erachter dat advies geven, mensen enthousiasmeren en begeleiden in een verandering proces veel meer bij mij paste dan de banen die ik hiervoor had gehad. Ik deed waar ik in kon groeien, leuk vond en voelde me weer gelukkig.

In mijn functie als manager, eerst van ontwikkelaars en later van consultants en project managers, werd me helder hoe graag ik met mensen meekijk, waarom is iemand succesvol, waarom niet? Wat drijft iemand? Waarom staat iemand stil? Wat beweegt iemand om te doen wat hij doet, of juist niet doet. Wat drijft ze, wat houdt ze tegen? Hoe fijn is het als iemand zichzelf kent, zijn goede en minder goede kwaliteiten kent? Zijn drijfveren kent en voor lief neemt? En zo ontdekte ik een hele andere drijfveer dan mijn eerste.

Wat mij drijft? Ik geloof erin dat als je verbonden bent met jouw waarom, jouw passie, jij in staat bent om jouw eigen antwoord te geven op het leven. Niet dat van je omgeving, je verleden, maar jouw eigen antwoord.

Ik lang gedacht dat ouder worden het enige middel was om beter gehoor te kunnen geven aan dat wat in mij leeft. Door mijn ervaring met het werken met jongeren, zie ik dat jongeren juist in staat zijn om te gaan staan voor wie zij zijn, als ze daar de ruimte voor nemen en iemand met zich laten meekijken die 'tijdelijk' op hun pad komt.

Ik sta graag naast je als je het pad van bewustwording gaat bewandelen. Wat ik daarbij doe? Ik geef je terug wat ik zie, al kan het confronterend zijn. Nodig je uit om je beelden die je hebt, te onderzoeken en los te laten wat niet van jou is. Ga met je op zoek naar wat er in jou leeft en wat je tegenhoudt. Ik maak graag samen met jou helder wat je hierin te doen of te laten hebt. Ik doe dat op een speelse manier, met een lach en een traan.

Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben wij een dochter van 8. Ik heb de drie-jarige opleiding en de energetische opleiding bij het ITIP gevolgd.

e-max.it: your social media marketing partner