Ik werk graag met jongeren. In deze leeftijdsfase vorm je je identiteit, je legt de basis voor vriendschap en kiest een richting in het leven. Misschien vraag je je af: wie ben ik? maar hoe weet je dat nou, als de input van je ouders nog zo aanwezig is, de invloed van je omgeving zo groot. Ik heb dat zelf ook zo ervaren. De weerstand, het stoer doen, eigenlijk niet weten hoe te leven.

Het besef dat er achter al die lagen weerstand altijd een mens verborgen zit, een levende ziel die gehoord en gezien wil worden. Dat raakt me. Het is mijn drijfveer om met jongeren te werken.  Ik heb echt moeten leren om te luisteren naar die subtiele stem in mij die zachtjes fluistert en mij de weg wijst.  Vandaaruit te leven en te werken, vraagt om moed en overgave, telkens weer.  Maar juist dan ervaar ik het mooiste in het leven:  liefde en vervulling.

Het is fijn als er iemand is in die periode die met je meekijkt. Iemand die je is voorgegaan en die je zonder oordeel  en zonder verwachtingen helpt  herinneren aan het meest wezenlijke in  jou. Ik snap je weerstand,  je rare bokkesprongen, ik weet dat je bang bent, net als ik. Maar ik laat me daar niet door leiden. Ik wil je helpen bij het ontdekken en volgen van jou eigen weg.  Zodat jij de keuzes kunt maken die bij jou passen.  

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner