veerleDe maatschappij heeft bepaalde verwachtingen van jongeren: op jonge leeftijd een studie kiezen, een (bij)baan en sport erbij, op stap met vrienden, op jezelf wonen. Daarnaast gebeuren er andere mooie en minder mooie dingen om je heen, er is veel afleiding door mobiele telefoons en social media. Wie ben jij in dat wereldje? Ga jij je eigen weg? Lukt het je om je hoofd boven water te houden met al de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn? Het is mijn passie om met behulp van lichaamswerk, beweging en dromen (het onbewuste) samen met jou op onderzoek uit te gaan naar de thema’s en vragen die je daarin bezighouden.

Ik laat mij kennen
Ook ik heb te maken gehad met een strijd om wat ik moest doen en hoe ik mijn tijd moest verdelen tussen studie, werk, vrienden, sport, op mezelf gaan. Door mijn telefoon was ik altijd bereikbaar en ik werd er gek van. Ik wist het allemaal even niet meer.

Daarom ben ik vanaf 2015 mee gaan doen aan verschillende trajecten binnen Better Be Me. Daar ben ik op onderzoek gegaan naar wie ik ben en wat mij beweegt. Zo ondervond ik dat de antwoorden op vragen die ik had in mijzelf zitten. Soms kan dat verdrietig zijn, maar ook heel vaak hilarisch. Soms heb je hulp nodig bij dit ‘zelfonderzoek’, en die heb ik gekregen van Irma en Isabelle.

Vorig jaar heb ik besloten dat ik niet meer voor een superhoog opleidingsniveau ga, maar dat ik mijn hart moet volgen.
En dat is de coachopleiding (Instrument voor Hulp) binnen het ITIP doen. Ik heb de praktische kant ervaren in mijn huidige werk, maar merk dat ik verlang naar het werken op een manier die mijzelf veel gebracht heeft: lichaams- en bewegingsgerichte coaching. Daarom zal ik Irma Schepers met plezier ondersteunen in het traject ‘Laat je Kennen’, en hoop ik jou te ondersteunen in de weg die je wilt inslaan.

e-max.it: your social media marketing partner