bellenieuwMede-oprichtster van Better Be Me. Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons. Na mijn studie fysiotherapie heb ik jaren gewerkt binnen de revalidatie met jongeren. Sinds 2004 geef ik persoonlijke begeleiding en groepswerk in de vorm van groepsbegeleiding, cursussen en workshops.

Voor mij is het werken met lichaam en beweging mijn passie.

Het onthult voor mij veel over de persoon en biedt de mogelijkheid om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. De essentie van mijn werk is dat je je realiseert, dat er iets vastzit, dat je inzicht krijgt in wat er vast zit en dat je wat vast zit in beweging brengt. Een opening voor een innerlijke zoektocht, naar je eigen patronen, beelden, waarden en handelen om zo samen te vallen met wie je in wezen bent.

Het begeleiden van jongeren ervaar ik als ontwapenend. Ik help je je eigen antwoorden te geven op de vragen of thema's die er in je leven zijn. Dit gaat voorbij aan sociaal wenselijke antwoorden of aangepast gedrag. Ik ga er vanuit dat wat er in je leeft waar is, en gehoord en gezien mag worden.
Ik heb de driejarige opleiding en de tweejarige Energetische opleiding bij het ITIP, Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en levensbeschouwing, gevolgd. Met het ITIP ben ik nauw verbonden. Ik ben werkzaam als begeleider in het Persoonlijk Traject en in de Energetische Opleiding. Het voormalige jongeren aanbod binnen het ITIP heb ik mede vorm gegeven. Dit aanbod is doorgestart onder de naam Better Be Me.
Ook ben ik verbonden met stichting Izen, Intergrale Zen, hierin werk ik samen met Maurice Knegtel (integratie Zen en lichaamswerk).

e-max.it: your social media marketing partner