JVeerle1aren heb ik met veel passie badminton op topniveau gespeeld. Helaas kreeg ik in 2007 epilepsie, waardoor dit niveau niet meer haalbaar was. Ik sloeg een andere weg in en voelde dezelfde passie als bij het sporten: het begeleiden van (jong)volwassenen.

Veel jongvolwassenen worstelen met de veelheid van alles: (het kiezen van een) studie, een (bij)baan, sport erbij, vrienden, een relatie, op jezelf wonen, je hobby’s blijven beoefenen, uitgaan, Instagram bijhouden, altijd online zijn. Dan heb ik het nog niet eens over de tegenslagen die je op dit pad tegenkomt.
Het is mijn passie om met behulp van lichaamswerk, beweging en dromen samen met jou op onderzoek te gaan naar de antwoorden op de thema’s en vragen die je bezighouden. Ik geloof dat de antwoorden op de vragen die je hebt in jezelf zitten. Daar wil ik je graag bij helpen.

Ik heb Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociologie gestudeerd en daarna de 2-jarige opleiding Instrument voor Hulp bij ITIP en het 3e jaar van de ITIP opleiding gevolgd. In 2019 ben ik mijn eigen praktijk voor het begeleiden van (jong)volwassenen begonnen. Daarnaast werk ik parttime als HR Manager bij deFinanseurs. Ik woon samen met mijn vriend.

e-max.it: your social media marketing partner