Wij bieden persoonlijke coaching en trainingen op maat. Zowel incompany als met open inschrijving.
Neem contact op met ons voor meer informatie over onze programma's.

Waarom?

Wij geloven dat de uitdagingen van deze tijd en in de toekomst, vragen om persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is jezelf ten diepste kennen, weten waarvoor jij je bed uitkomt, wat jouw unieke toegevoegde waarde is en wat jou blokkeert. Persoonlijk leiderschap stelt je in staat om welzijn en succesvol zijn hand in hand te laten gaan.

 

Hoe?

Better Be Me in Business begeleidt jonge werknemers om inzicht te krijgen in drijfveren en van daaruit de vertaling te maken naar toegevoegde waarde. Vanuit een persoonlijke visie maken we verbinding met werk, ondernemerschap. Wij onderscheiden ons door niet te vertellen hoe het moet, ons uitgangspunt bij alles wat we doen is dat jij uniek bent; in je talenten, maar ook hoe je met tegenslag omgaat.

 

Voor wie?

Organisaties:
Voor organisaties die beseffen dat jonge medewerkers iets te bieden hebben en zich ervan bewust zijn dat deze tijd om persoonlijke ontwikkeling vraagt.

Young potential:
Je start net op de arbeidsmarkt, voor een baas of met je eigen onderneming. Je wilt het beste uit jezelf halen en je beseft dat dit begint bij jezelf. Jezelf ten diepste kennen, weten waarvoor je je bed uitkomt, wat je biedt en wat je valkuilen zijn. Je beseft dat in de huidige wereld:
o Toepassen van kennis belangrijker is dan kennis op zich
o Onderscheidend zijn, toegevoegde waarde levert
o Flexibiliteit ook van je vraagt om een goed fundament te hebben
o In een tijd van burnouts, grenzen aangeven van belang is
o Samenwerken vraagt om zelfkennis
o Succes begint met persoonlijk leiderschap

Toekomstige leiders
Je bent al enige tijd werkzaam en je hebt je eerste ervaringen opgedaan, zowel positief als negatief. Misschien loopt het niet altijd zoals je wilt, heb je vragen of heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt. In dit programma ontdek je meer van jezelf, van patronen bij jezelf en binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Samen met anderen ga je op ontdekkingstocht, naar jezelf. Werksituaties zijn veelal het uitgangspunt.

 

e-max.it: your social media marketing partner