Home|Aanbod|Themadagen
Themadagen2021-10-11T12:41:34+02:00

Herrie in je hoofd?

In het leren kennen van jezelf is het praten over wie je bent vaak de eerste ingang. We doen dan een beroep op ons hoofd. Deze dag gaan we onderzoeken wat je lichaam je te vertellen heeft. Of je je lijf voelt, wat je dan voelt en wat het je te zeggen heeft.

Staan voor je Zaak

Als jongere kun je stevige prestatiedruk ervaren. Trek jij hierin je eigen plan of laat je je leiden door wat anderen vinden of van je willen? Het vraagt lef en zelfkennis om te staan voor jezelf.

Blijven staan of duiken

In contact met een ander kan het spannend worden als er tegengestelde belangen zijn of wanneer er een conflict ontstaat. Wie ben jij in zo'n situatie? Blijf je staan of duik je? Oftewel, blijf je bij jezelf en in contact met de ander of vlucht je weg uit de situatie?

(On)begrensd Jezelf

Veel mensen vinden het moeilijk om nee te zeggen. Hun grenzen aan te voelen én te bewaken. Hoe neem jij ruimte in? Wat is jouw personal space? En hoe stem je dat af met de ander? We gaan oefenen, zodat je onbegrensd jezelf kunt zijn.

Netwerken

Om succesvol te zijn in netwerken is het essentieel dat je contact kunt maken. We zijn tijdens het netwerken vaak zo gericht op de ander dat we het contact met onszelf verliezen. Dan kost het veel energie en bereiken we vaak niet wat we willen bereiken.

Ga naar de bovenkant