Home|Evenementen|

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Individuele sessie

Individuele sessies voor jongeren van 17 - 29 jaar. In Utrecht, Almere en Ede. Ook zijn er online mogelijkheden. De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Als je bijvoorbeeld rondloopt met een vraag, vastloopt in gedachten, over je grenzen laat gaan, niet kan kiezen of meer diepgang zoekt. Je bent van harte welkom.

En Nu? Bezinningsdagen

De Bronhoeve Ossenwaard 17, Cothen, NY

Bezinningsdagen om jezelf beter te leren kennen en antwoorden te krijgen op vragen die je hebt.

Doorgaande procesgroep 2023/2024

De Praktijk Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht

Om in de waan van de dag en een vaak druk en vol leven ‘wakker’ te blijven is niet altijd makkelijk. Deze avonden helpen je daarbij. Eens per zes weken een avond om stil te staan bij hoe het met je gaat, als een soort onderhoudsabonnement. Om samen met leeftijdsgenoten dingen waar je tegenaan loopt in je leven te onderzoeken.

Themadag: Familie opstellingen

De Praktijk Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht

We doen deze dag een aantal opstellingen en we doen systemische oefeningen om te ervaren hoe de basisprincipe's van de familieopstellingen van invloed zijn op jouw bestaan. 

Traject: Laat je Kennen Utrecht

De Praktijk Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht

Vijf avonden voor jongvolwassenen van 17 tot 25 jaar. Stoer, stil, populair of afstandelijk... hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: Ik laat me niet kennen! Dit traject ga je ontdekken hoe het is om je wél te laten kennen.

Herrie in je hoofd, vraag het eens aan je lijf!

De Praktijk Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht

Je leert contact te maken met je lichaam en we kijken wat voor signalen jouw lijf geeft en wat die betekenen. Als je je meer bewust bent van wat er in je lijf gebeurt kun je dat gebruiken om beter je grenzen aan te geven, je uit te spreken waar dat aan de orde is, keuzes te maken en te voelen hoe het werkelijk met je gaat.

Ga naar de bovenkant