Home|Evenementen|

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Individuele sessie

Utrecht, Ede, Den Haag en online

Individuele sessies voor jongeren van 17 - 29 jaar. De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Als je bijvoorbeeld rondloopt met een vraag, vastloopt in gedachten, over je grenzen laat gaan, niet kan kiezen of meer diepgang zoekt. Je bent van harte welkom.

Doorgaande procesgroep 2024/2025

Utrecht Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht, De Praktijk

Om in de waan van de dag en een vaak druk en vol leven ‘wakker’ te blijven is niet altijd makkelijk. Deze avonden helpen je daarbij. Eens per zes weken een avond om stil te staan bij hoe het met je gaat, als een soort onderhoudsabonnement. Om samen met leeftijdsgenoten dingen waar je tegenaan loopt in je leven te onderzoeken.

ACT Therapiegroep: ‘Uit je hoofd, in je leven’

Utrecht Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht, De Praktijk

ACT (Acceptance and Commitment Therapy). In dit groepstraject van 6 bijeenkomsten leer je creatief en flexibel om te gaan met moeilijke gedachtes, gevoelens en omstandigheden. Hierdoor krijg je meer grip op jezelf, wordt je hoofd rustiger en je lijf ontspannen.

Themadag: Familie opstellingen

Utrecht Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht, De Praktijk

We doen deze dag een aantal opstellingen en we doen systemische oefeningen om te ervaren hoe de basisprincipe's van de familieopstellingen van invloed zijn op jouw bestaan. 

Traject: Laat je Kennen Utrecht

Utrecht Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht, De Praktijk

Vijf avonden voor jongvolwassenen van 17 tot 25 jaar. Stoer, stil, populair of afstandelijk... hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: Ik laat me niet kennen! Dit traject ga je ontdekken hoe het is om je wél te laten kennen.

En Nu? Bezinningsdagen

Cothen Ossenwaard 17, Cothen, NY

Bezinningsdagen om jezelf beter te leren kennen en antwoorden te krijgen op vragen die je hebt.

Traject: Je eigen weg gaan

Utrecht Oudegracht aan de Werf 245, Utrecht, De Praktijk

We gaan vier zaterdagen met elkaar op pad. Elke zaterdag heeft een eigen thema. We werken in de hele groep, in kleine groepjes en 1-op-1. Wil je samen met leeftijdgenoten aan de slag met vragen die je hebt en jezelf beter leren kennen? Doe dan mee!

Ga naar de bovenkant