Home|Doorgaande Procesgroep

Voor wie

  • Leeftijd: 20 – 29 jaar.

  • Je bent al bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling bij BBM of ergens anders en wilt graag ‘wakker’ blijven.

  • Regelmatig met leeftijdsgenoten bij elkaar komen om gespiegeld te worden, uit te wisselen en nieuwe inspiratie en inzichten op te doen.

Waarom

Om in de waan van de dag en een vaak druk en vol leven ‘wakker’ te blijven is niet altijd makkelijk. Deze avonden helpen je daarbij.  Eens per zes weken een avond om stil te staan bij hoe het met je gaat, als een soort onderhoudsabonnement. Om samen met leeftijdsgenoten dingen waar je tegenaan loopt in je leven te onderzoeken.

Begeleiding

Irma Schepers

Irma
Schepers

Wat gaan we doen

We kijken samen naar vragen, zoals: wat heb je te doen of te laten en waarom, welke keuze maak ik, hoe ga ik om met afwijzing, frustratie, stress en ambities. Maar ook: hoe krijg ik meer zicht op wie ik diep van binnen ben en wat doe ik daarmee? We bieden handvatten om er in je dagelijks leven concreet mee aan de slag te kunnen.

Jouw individuele proces en vragen staan centraal. Ook wordt er soms een thema door ons ingebracht. Dit kan variëren van schaamte tot keuzestress en jezelf uitspreken.

Ervaringen van deelnemers

“De procesgroep mij wel een beetje door ’t afgelopen studiejaar heeft gesleept. Doordat ik steeds kon terugblikken op de vorige bijeenkomst en hoe ik er toen bij zat, kreeg ik door dat ik echt wel stapjes aan het maken was om steeds iets meer uit de weerstand te komen en me fijner te voelen.”

Tirza

“Wat ik heel erg fijn vond, is dat ik me altijd gehoord en gezien voelde. Door jullie en door de groepsleden. Want ik kon mezelf niet goed horen en voelen en zien. Maar nooit voelde ik me verplicht of gedwongen om uit mijn schulp te kruipen, of om ergens te zijn waar ik niet wilde zijn. Om me tijdens de bijeenkomsten steeds zo veilig te voelen, dat was me zo veel waard. Ik kijk er heel positief op terug.”

Jolijn
Aanmelden

Data & kosten

Data Utrecht:

Data:

Donderdag 5 september, 10 oktober, 14 november en 19 december 2024, 23 januari, 6 maart, 10 april, 22 mei en 3 juli 2025.

Instromen kan in overleg behalve als de groep vol zit.

Tijd:
Van 19:30 – 22:00 uur.

Kosten:
Je schrijft je voor minimaal vijf aan een gesloten avonden in. Deelname per serie van 5 avonden:  € 200,-  inclusief locatie, koffie en thee.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Delen...

Locatie Utrecht

locatie Utrecht De Praktijk

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de verzekering?2023-12-10T21:05:01+01:00

Helaas worden wij niet vergoed door de verzekering.
Mocht het tarief echt niet haalbaar voor je zijn en je ouders kunnen het ook niet betalen dan hanteren wij een tarief naar draagkracht.
Als je al werkt kun je met je werkgever overleggen. Er zijn veel werkgevers die onze activiteiten vergoeden.
Neem altijd contact met ons op als het financieel niet lukt, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog nooit iets bij jullie gedaan, kan ik meedoen?2023-12-10T20:59:31+01:00

Aan al het aanbod voor groepen kun je meedoen zonder dat je al eens iets bij ons gedaan hebt behalve de Doorgaande Procesgroep. Die is alleen toegankelijk als je al individuele sessies bij ons gedaan hebt of aan een groep hebt meegedaan.

Staat je vraag hier niet bij of wil je overleggen of dit aanbod bij je past? Neem dan contact met ons op.

contact
2024-04-26T13:34:06+02:00
Ga naar de bovenkant