Home|Individuele begeleiding
Individuele begeleiding2021-05-17T13:19:34+02:00

Voor wie

  • Leeftijd: 17 – 29 jaar.

  • Wilt in een groep oefenen met het laten zien van wie je bent

  • Wilt jezelf beter leren kennen

  • Wilt een patroon wat je ziet bij jezelf onderzoeken

Waarom

De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om de keuze tussen werken en studeren of om een zoektocht naar meer diepgang in je leven, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn. Om individuele begeleiding te krijgen hoef je niet persé gek, depressief of in de war te zijn. Wat we vaak terughoren is: “Ik wist niet dat het ook voor mij was.”.

Thema’s die veel voorkomen zijn onder andere concentratieproblemen, keuzestress, drukte in je hoofd, onzekerheid, omgaan met ziekte, pijn of beperking en verslavingen.

Begeleiding

Irma
Schepers

Utrecht

Isabelle
Schneider

Utrecht

Werkwijze

Tijdens de sessie maken we gebruik van verschillende werkvormen die je helpen te ervaren wat je voelt en wie je bent. En van daaruit een antwoord te geven dat voorbij gaat aan wat anderen zeggen: een antwoord dat echt van jou is. We werken met lichaamsbewustzijn, spel en expressie. Ook geven we je praktische handvatten.

Kennismaken

Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je onderzoeken wat je vraag of thema is waarmee je aan de slag wilt. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen kijken we of het klikt en het vertrouwd genoeg voelt om verder te gaan.

De ervaring leert dat we tijdens een eerste kennismaking altijd meteen aan de slag gaan. Daarom is deze niet kosteloos. Mocht blijken dat het niet klikt en je geen vervolgafspraak maakt dan sturen we geen factuur.

Ervaringen van deelnemers

“Ik vond het groepsverband het allerfijnste. De openheid en het enthousiasme om te willen groeien. Ik kreeg er een enorm ‘we’re all in this together’ gevoel van. De veilige setting in naar mijn mening noodzakelijk om open te kunnen zijn en die setting werd heel goed gecreëerd. Ik vond de stilte momenten tussendoor een ontdekking. Wat een verademing, zeker erin houden.” 

Aimee

“Ik vond het traject in het algemeen fijn! Op het begin moest ik even heel erg wennen aan dit soort contact, maar toen ik er een beetje gewend aan was luchtte het behoorlijk op! Ik ben nu wat meer bewust van wat ik zelf wil en niet wat anderen willen.” 

Marco

“Wat ik fijn vond aan de training was dat er echt een veilige omgeving werd gecreëerd waarin alles goed was, kon en mocht. Iets wat je niet snel ergens anders vindt. En voor een persoon als ik die heel gevoelig is en alles aanvoelt van anderen, is dit erg prettig. Ik vond het ook erg prettig hoe er om werd gegaan met persoonlijke struggles”

Else

“Ik dacht dat ik de enige was die zo verkrampt in mijn hoofd zat. Maar ik kwam erachter dat zoveel van mijn leeftijdsgenoten dat hebben.”

Paul
Aanmelden

Delen...

Locatie Utrecht

locatie Utrecht De Praktijk

Data & kosten

Data:
Sessies worden maandag t/m vrijdag overdag gegeven.

Kosten:
Sessie van een uur.

€ 80,- of, als je de sessies zelf betaalt, een tarief naar draagkracht.

€ 135,- indien je een vergoeding krijgt van je werkgever.

Heb je Corona gerelateerde klachten of wil je niet naar de praktijk komen? Dan geven we je sessie digitaal via Zoom of Skype.

Indien een sessie binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd brengen wij de kosten in rekening.

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de verzekering?2021-04-18T16:08:53+02:00

Helaas worden wij niet vergoed door de verzekering.
Mocht het tarief echt niet haalbaar voor je zijn en je ouders kunnen het ook niet betalen dan hanteren wij een tarief naar draagkracht.
Als je al werkt kun je met je werkgever overleggen. Er zijn veel werkgevers die onze activiteiten vergoeden.
Neem altijd contact met ons op als het financieel niet lukt, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Is er een wachtlijst?2021-04-15T18:09:29+02:00

Nee. Wij hebben geen wachtlijst. Je kunt vrijwel altijd binnen twee weken bij ons terecht.

In welke plaatsen kan ik begeleiding krijgen?2021-04-15T18:09:13+02:00

Individuele begeleiding wordt gegeven in Utrecht, Leiden, Almere, en ….

Hoelang duurt een individueel traject?2021-04-19T17:07:10+02:00

Afhankelijk van de vraag waarmee je komt bestaat een traject vaak uit 6 tot 9 sessies. Gaandeweg wordt duidelijk of het een vervolg krijgt.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?2021-04-15T18:03:12+02:00

Nee. Je kunt ons gewoon mailen, appen of bellen om een afspraak te maken.

Staat je vraag hier niet bij of wil je overleggen of dit aanbod bij je past? Neem dan contact met ons op.

contact
Ga naar de bovenkant