Home|Individuele begeleiding
Individuele begeleiding2023-10-29T16:47:32+01:00

Voor wie

  • Leeftijd: 17 – 29 jaar.

  • Je wilt minder stressen.

  • Je wilt steviger in je schoenen staan.

  • Je wilt jezelf beter leren kennen.

  • Je wilt een patroon wat je ziet bij jezelf onderzoeken.

  • Je wilt leren keuzes maken of grenzen aangeven.

Waarom

De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om de keuze tussen werken en studeren, je functioneren op je werk of om een zoektocht naar meer diepgang in je leven, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn. Om individuele begeleiding te krijgen hoef je niet per sé gek, depressief of in de war te zijn. Wat we vaak terughoren is: “Ik wist niet dat het ook voor mij was.”.

Thema’s die veel voorkomen zijn onder andere concentratieproblemen, keuzestress, drukte in je hoofd, onzekerheid, omgaan met ziekte, pijn of beperking en verslavingen.

Begeleiding

De vaste begeleiders van Better Be Me zijn gevestigd in Utrecht, Den Haag en Ede. We werken ook samen met begeleiders in Haren en Leiden. Als deze locaties te ver voor je zijn kunnen we meekijken of er in ons netwerk een begeleider bij jou in de buurt is.
Kun je niet naar ons toekomen of wil je sowieso liever online coaching? Dat kan. Meer informatie.

Werkwijze

Tijdens de sessie maken we gebruik van verschillende werkvormen die je helpen te ervaren wat je voelt en wie je bent. Van daaruit kun je een antwoord gaan geven dat voorbij gaat aan wat anderen zeggen: een antwoord dat echt van jou is. We werken met lichaamsbewustzijn, spel en expressie. Ook geven we je praktische handvatten.

Kennismaken

Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je onderzoeken wat je vraag of thema is waarmee je aan de slag wilt. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen kijken we of het klikt en het vertrouwd genoeg voelt om verder te gaan.

De ervaring leert dat we tijdens een eerste kennismaking altijd meteen aan de slag gaan. Daarom is deze niet kosteloos. Mocht blijken dat het niet klikt en je geen vervolgafspraak maakt dan sturen we geen factuur.

Ervaringen van deelnemers

“Ik vertrouw meer op mezelf, ben meer ontspannen en durf meer mijn gevoel te laten spreken als ik me rot, blij of boos voel.” 

Pieter

“Ik heb ontdekt, dat niet mijn emoties en vastgeroeste patronen het voor het zeggen hebben, maar dat ikzelf aan het roer sta.”

Inge

“Vanaf het eerste moment voelde het als een veilige, vertrouwde omgeving, vol rust en positieve energie. Met bepaalde vragen die ze stelde of oefeningen die we deden, heb ik mega waardevolle inzichten gegeven.”

Daphne

“Toen ik door de bomen het bos niet meer kon zien, kwam Better Be Me op mijn pad. De authentieke warmte en open geest van de begeleider gaven me meteen een welkom gevoel. Mijn weerstanden werden feilloos aangevoeld, mijn aannames aan het licht gebracht en ik werd vervolgens uitgedaagd deze te verkennen.”

Onno
Aanmelden

Data & kosten

Data:
Sessies worden maandag t/m vrijdag overdag gegeven.

Kosten:
Sessie van een uur.

€ 85,- of, als je de sessies zelf betaalt, een tarief naar draagkracht.

€ 135,- indien je een vergoeding krijgt van je werkgever.

Indien een sessie binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd brengen wij de kosten in rekening.

Liever Online Coaching?

Delen...

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de verzekering?2023-12-10T21:05:01+01:00

Helaas worden wij niet vergoed door de verzekering.
Mocht het tarief echt niet haalbaar voor je zijn en je ouders kunnen het ook niet betalen dan hanteren wij een tarief naar draagkracht.
Als je al werkt kun je met je werkgever overleggen. Er zijn veel werkgevers die onze activiteiten vergoeden.
Neem altijd contact met ons op als het financieel niet lukt, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Is er een wachtlijst?2023-12-10T21:06:33+01:00

Nee. Wij hebben geen wachtlijst. Individueel kun je binnen een week terecht. Bij het groepsaanbod staat vermeld als de groep vol zit.

In welke plaatsen kan ik begeleiding krijgen?2023-12-10T14:24:39+01:00

Individuele begeleiding wordt gegeven in Utrecht, Den Haag, Ede en online.

Hoelang duurt een individueel traject?2021-04-19T17:07:10+02:00

Afhankelijk van de vraag waarmee je komt bestaat een traject vaak uit 6 tot 9 sessies. Gaandeweg wordt duidelijk of het een vervolg krijgt.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?2023-12-10T21:07:57+01:00

Nee. Je kunt ons gewoon mailen, appen of bellen om een afspraak te maken. Alleen voor deelname aan de ACT Therapiegroep is een verwijzing nodig als je het wilt declaren bij je verzekering.

Kan ik een offerte krijgen voor een individueel traject?2021-09-27T10:02:20+02:00

Ja. Indien individuele begeleiding vergoed wordt door een werkgever maken wij altijd een offerte op maat.

Kan ik eerst komen kennismaken?2021-09-27T10:20:29+02:00

Ja. Voor individuele begeleiding leert de ervaring dat we tijdens een eerste (live) kennismaking altijd meteen aan de slag gaan. Daarom is deze niet kosteloos. Mocht blijken dat het niet klikt en je geen vervolgafspraak maakt dan sturen we geen factuur.
Voor individuele begeleiding of deelname aan groepen is een telefonische kennismaking altijd kosteloos.

Kan ik mijn zoon of dochter aanmelden?2021-12-13T09:25:14+01:00

Ja en Nee. Het is wél altijd mogelijk om als ouder contact met ons op te nemen. Het heeft onze grote voorkeur dat de daadwerkelijke aanmelding door de jongere zelf gedaan wordt. Dit, omdat we het belangrijk vinden dat de jongere zelf gemotiveerd is iets bij ons te doen. Het is wel mogelijk dat er bij een eerste individuele afspraak een ouder bij is mocht het te spannend zijn voor de jongere.

Kan ik een individuele afspraak kosteloos verzetten of annuleren?2023-12-10T21:02:18+01:00

Ja en nee. Indien een sessie binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd brengen wij de kosten in rekening. Dit geldt ook voor het verplaatsen van een afspraak omdat wij de gereserveerde tijd niet meer kunnen vullen op zo’n korte termijn. Wij vragen dan ook om, als je weet dat je een afspraak niet na kunt komen, ons dit zo snel mogelijk te laten weten.

Ik wil liever online coaching, kan dat ook?2023-09-02T16:19:50+02:00

Het is mogelijk om online coaching te krijgen. Dit bieden wij aan als pakket van drie korte sessies. Je kunt binnen een week terecht bij een van onze begeleiders.

Staat je vraag hier niet bij of wil je overleggen of dit aanbod bij je past? Neem dan contact met ons op.

contact
Ga naar de bovenkant