Home|Individuele begeleiding zakelijk

Voor wie

  • Leeftijd: 17 – 29 jaar.

  • Je werkgever betaalt de sessies.

  • Je wilt minder stress/druk in je leven.

  • Je wilt steviger in je schoenen staan.

  • Je wilt jezelf beter leren kennen.

Waarom

De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om faalangst, je functioneren op je werk of een zoektocht naar meer diepgang in je leven, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn. Om individuele begeleiding te krijgen hoef je niet per sé gek, depressief of in de war te zijn. Wat we vaak terughoren is: “Ik wist niet dat het ook voor mij was.”.

Thema’s die veel voorkomen zijn onder andere stress, werkdruk, faalangst, toekomstperspectief, concentratieproblemen, drukte in je hoofd en onzekerheid.

Kennismaken

Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je onderzoeken wat je vraag of thema is waarmee je aan de slag wilt. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen kijken we of het klikt en het vertrouwd genoeg voelt om verder te gaan.

De ervaring leert dat we tijdens een eerste kennismaking altijd meteen aan de slag gaan. Daarom is deze niet kosteloos. Mocht blijken dat het niet klikt en je geen vervolgafspraak maakt dan sturen we geen factuur.

Werkwijze

Tijdens de sessie maken we gebruik van verschillende werkvormen die je helpen te ervaren wat je voelt en wie je bent. Van daaruit kun je een antwoord gaan geven dat voorbij gaat aan wat anderen zeggen: een antwoord dat echt van jou is. We werken met lichaamsbewustzijn, opstellingen, spel en expressie. Ook geven we je praktische handvatten. Je krijgt concrete huiswerkopdrachten mee om de opgedane inzichten in de praktijk toe te passen.

Begeleiding

De vaste begeleiders van Better Be Me zijn gevestigd in Utrecht, Den Haag en Ede. Als deze locaties te ver voor je zijn kunnen we meekijken of er in ons netwerk een begeleider bij jou in de buurt is.

Ervaringen van anderen

“Ik vertrouw meer op mezelf, ben meer ontspannen en durf meer mijn gevoel te laten spreken als ik me rot, blij of boos voel.” 

Pieter

“Ik heb ontdekt, dat niet mijn emoties en vastgeroeste patronen het voor het zeggen hebben, maar dat ikzelf aan het roer sta.”

Inge

“Vanaf het eerste moment voelde het als een veilige, vertrouwde omgeving, vol rust en positieve energie. Met bepaalde vragen die ze stelde of oefeningen die we deden, heb ik mega waardevolle inzichten gegeven.”

Daphne

“Toen ik door de bomen het bos niet meer kon zien, kwam Better Be Me op mijn pad. De authentieke warmte en open geest van de begeleider gaven me meteen een welkom gevoel. Mijn weerstanden werden feilloos aangevoeld, mijn aannames aan het licht gebracht en ik werd vervolgens uitgedaagd deze te verkennen.”

Onno
Aanmelden

Data & kosten

Data:
Sessies worden maandag t/m vrijdag overdag gegeven.

Kosten:
Sessie van een uur.
€ 135,- indien je een vergoeding krijgt van je werkgever.

Voor langere trajecten maken wij een offerte op maat.

Indien een sessie binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd brengen wij de kosten in rekening.

Delen...

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een individueel traject?2021-04-19T17:07:10+02:00

Afhankelijk van de vraag waarmee je komt bestaat een traject vaak uit 6 tot 9 sessies. Gaandeweg wordt duidelijk of het een vervolg krijgt.

Verzorgen jullie ook maatwerk voor organisaties?2021-09-27T10:01:28+02:00

Ja. Wij passen ons programma altijd aan aan de vraag van de opdrachtgever. Dit kan in de vorm van het aanpassen van bestaand aanbod maar het is ook altijd mogelijk om een nieuw programma te maken.

Kan jullie aanbod vanuit het opleidingsbudget betaald worden?2023-12-10T20:59:29+01:00

Ja. De belastingdienst keurt dit goed indien de begeleiding nauw verband houdt en bijdraagt aan het (beter) functioneren binnen de dienstbetrekking. Als aan deze voorwaarde is voldaan, is het geen probleem dat de werknemer óók voor zijn privéleven van de begeleiding profiteert.

Kan ik een offerte krijgen voor een individueel traject?2021-09-27T10:02:20+02:00

Ja. Indien individuele begeleiding vergoed wordt door een werkgever maken wij altijd een offerte op maat.

Staat je vraag hier niet bij of wil je overleggen of dit aanbod bij je past? Neem dan contact met ons op.

contact
2023-12-10T16:40:34+01:00
Ga naar de bovenkant