Home|Laat je Kennen

Voor wie

  • Leeftijd: 17 – 24 jaar.

  • Je wilt in een groep oefenen met het laten zien van wie je bent.

  • Je wilt jezelf beter leren kennen.

  • Je wilt een patroon wat je ziet bij jezelf onderzoeken.

Waarom

Stoer, stil, populair of afstandelijk… hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: Ik laat me niet kennen! Als ik vertel hoe ik me voel, wat ik heb meegemaakt, wat ik werkelijk denk… dat begrijpen ze niet en ze zullen me links laten liggen. Zo is vaak de gedachte en soms is dat ook de ervaring. Je weet niet altijd wat er in jezelf omgaat.

“Laat je niet kennen!” is een uitdrukking die impliceert dat het goed is om je niet te laten kennen. Maar waarom zou dat niet mogen? Je voelt tijdens deze vijf avonden hoe fijn het is als je jezelf juist wel laat kennen. Je gaat meer voelen, je maakt contact en er ontstaat verbinding. Hierdoor ga je meer en meer jouw eigenheid ervaren. Ook zal blijken dat je veel meer gemeen hebt met anderen dan je denkt. Dat lucht op.

Begeleiding

Veerle Wijers

Wat gaan we doen

  • Kennismaken met elkaar. Voorbij de eerste indruk en het masker dat je soms opzet.
  • Voelen, denken, doen. Gedachten hebben een krachtige invloed op je gevoelens en je manier van handelen. Onderzoek hoe dat bij jou in elkaar zit.
  • Onverwachte kanten van jou en de anderen. Je levenslust en energie helemaal voelen.
  • Op de drempel staan. Wat van jezelf laat je zien en bij wie laat jij je meer kennen? Wat kom je dan tegen van jezelf en wie of wat is hulp hierbij?
  • Verdiepen wat uit de voorgaande avonden naar voren is gekomen. Creatie maken van iets van jouw binnenwereld en afsluiting.

Tijdens deze avonden nodigen we je in alle vrijheid uit: laat je kennen…

Ervaringen van deelnemers

“Ik vond het groepsverband het allerfijnste. De openheid en het enthousiasme om te willen groeien. Ik kreeg er een enorm ‘we’re all in this together’ gevoel van. De veilige setting in naar mijn mening noodzakelijk om open te kunnen zijn en die setting werd heel goed gecreëerd. Ik vond de stilte momenten tussendoor een ontdekking. Wat een verademing, zeker erin houden.” 

Aimee

“Ik vond het traject in het algemeen fijn! Op het begin moest ik even heel erg wennen aan dit soort contact, maar toen ik er een beetje gewend aan was luchtte het behoorlijk op! Ik ben nu wat meer bewust van wat ik zelf wil en niet wat anderen willen.” 

Marco

“Wat ik fijn vond aan de training was dat er echt een veilige omgeving werd gecreëerd waarin alles goed was, kon en mocht. Iets wat je niet snel ergens anders vindt. En voor een persoon als ik die heel gevoelig is en alles aanvoelt van anderen, is dit erg prettig. Ik vond het ook erg prettig hoe er om werd gegaan met persoonlijke struggles”

Else

“Ik dacht dat ik de enige was die zo verkrampt in mijn hoofd zat. Maar ik kwam erachter dat zoveel van mijn leeftijdsgenoten dat hebben.”

Paul
Aanmelden

Data & kosten

Data Utrecht:
24 september, 1, 15, 22 en 29 oktober 2024

Tijd:
Van 19:30 – 22:00 uur.

Kosten:
Tussen de € 195,- en € 275,- afhankelijk van je draagkracht.
€ 300,- indien traject vergoed wordt door je werkgever.

Delen...

Locatie Utrecht

locatie Utrecht De Praktijk

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de verzekering?2023-12-10T21:05:01+01:00

Helaas worden wij niet vergoed door de verzekering.
Mocht het tarief echt niet haalbaar voor je zijn en je ouders kunnen het ook niet betalen dan hanteren wij een tarief naar draagkracht.
Als je al werkt kun je met je werkgever overleggen. Er zijn veel werkgevers die onze activiteiten vergoeden.
Neem altijd contact met ons op als het financieel niet lukt, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog nooit iets bij jullie gedaan, kan ik meedoen?2023-12-10T20:59:31+01:00

Aan al het aanbod voor groepen kun je meedoen zonder dat je al eens iets bij ons gedaan hebt behalve de Doorgaande Procesgroep. Die is alleen toegankelijk als je al individuele sessies bij ons gedaan hebt of aan een groep hebt meegedaan.

Staat je vraag hier niet bij of wil je overleggen of dit aanbod bij je past? Neem dan contact met ons op.

contact
2024-04-07T15:41:41+02:00
Ga naar de bovenkant