Algemeen

Wat bieden we

Wij bieden persoonlijke coaching, workshops en trainingen op maat. Dit doen we in het onderwijs, het bedrijfsleven en voor non-profit organisaties. Dit kan individueel, met een team of een groep met open inschrijving.

Onze workshop ‘Staan voor je Zaak’ biedt je als werkende jongere of student de mogelijkheid jezelf te leren kennen in hoe je jezelf presenteert en staat voor je zaak. Daarnaast ontwikkel je handvatten om te presenteren, krijg je inzicht in je houding, je communiceren en hoe je in contact bent met je omgeving.

Voor wie

  • Organisaties die het belang van persoonlijke ontwikkeling zien.

  • Organisaties die beseffen dat jonge medewerkers een unieke toegevoegde waarde kunnen leveren
  • Organisaties die het belang inzien van het kunnen ervaren en aangeven van je grenzen.

  • Jongeren die zichzelf beter willen leren kennen om o.a. te ontdekken wat zijn/haar drijfveren zijn.

Onderwijs

Waarom BBM in het onderwijs?

Zelfinzicht helpt een student bij het slagen in zijn studie en zijn werkend leven.

Veel studenten komen op weg naar hun diploma obstakels tegen, waarbij ze worden uitgedaagd daar zelf het antwoord op te geven. Niet iedereen is in staat om gelijk het juiste antwoord te vinden. Wij geloven dat je een student handvaten kunt aanreiken om het juiste antwoord in zichzelf te vinden.

“Het was een erg leuke en inspirerende workshop waarin ik een veel helderder beeld kreeg van mijn reactie op de huidige situatie.”

Caro, Universiteit Utrecht

“Het volgen van deze workshop geeft je tips over hoe je zelf kunt reflecteren, wat ik erg nuttig vind. Het was een prachtige workshop, met een zeer prettige begeleider.”

Steven, Universiteit Utrecht
“Ik begrijp niet waarom we deze dag niet eerder aangeboden hebben gekregen in deze opleiding. Dit is precies wat we nodig hebben.”
Paul, Hogeschool Rotterdam

“Het was leuk en inspirerend om op drie verschillende manieren aan het werk te gaan en stil te staan bij wat je houvast geeft in het leven en hoe je daar meer steun uit kan halen.”

Marjolein, Universiteit Utrecht

Wat kunnen we doen?

Wij bieden workshops, programma’s en individuele ondersteuning aan studenten én leerkrachten.

Aan de Hogeschool Rotterdam gaven wij verschillende keren een training voor langstudeerders.
De workshop ‘Staan voor je Zaak’ geven wij twee keer per jaar aan studenten van de Academie voor de Bouwkunst.

Hoe doen we dat?

Wij begeleiden studenten in het bewust worden van eigen gedrag, eigen handelen en bij het verantwoording nemen voor de keuzes die zij maken.

Onze werkwijze is to the point, ervarings- en lichaamsgericht. We benoemen wat we zien en ervaren in het contact. Wij onderscheiden ons door een uiterst persoonlijke, directe en respectvolle manier van werken. Wij gaan het contact graag ten volle aan; niet als buitenstaanders die het beter weten, maar als betrokken mensen, die als geen ander uit eigen ervaring weten wat het vraagt om commitment en verbinding aan te gaan. De werkvormen die wij inzetten kenmerken zich door diversiteit, dynamiek en maatwerk. De oefeningen zijn reflecterend, creatief en praktisch.

Zakelijk

Waarom

Wij geloven dat de uitdagingen van deze tijd en in de toekomst, vragen om persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is jezelf ten diepste kennen, weten waarvoor jij je bed uitkomt, wat jouw unieke toegevoegde waarde is en wat jou blokkeert. Persoonlijk leiderschap stelt je in staat om welzijn en succesvol zijn hand in hand te laten gaan.

Wat

Better Be Me in Business begeleidt jonge werknemers om inzicht te krijgen in drijfveren en van daaruit de vertaling te maken naar toegevoegde waarde. Vanuit een persoonlijke visie maken we verbinding met werk, ondernemerschap. Wij onderscheiden ons door niet te vertellen hoe het moet, ons uitgangspunt bij alles wat we doen is dat jij uniek bent; in je talenten, maar ook hoe je met tegenslag omgaat.

Onze opdrachtgevers: