Waarom BBM in het onderwijs?

Zelfinzicht helpt een student helpt bij het slagen in zijn studie en zijn werkend leven.

Veel studenten komen op weg naar hun diploma obstakels tegen, waarbij ze worden uitgedaagd daar zelf het antwoord op te geven. Niet iedereen is in staat om gelijk het juiste antwoord te vinden. Wij geloven dat je een student handvaten kunt aanreiken om het juiste antwoord in zichzelf te vinden.

Wat kunnen we doen?

Wij bieden voor studenten en onderwijsinstellingen diverse programma’s aan. Aan de Hogeschool Rotterdam starten wij dit najaar voor de tweede keer een training voor langstudeerders

Hoe doen we dat?

Wij begeleiden studenten in het bewust worden van eigen gedrag, eigen handelen en bij het verantwoording nemen voor de keuzes die zij maken.

Onze werkwijze is to the point, ervarings- en lichaamsgericht. We benoemen wat we zien en ervaren in het contact. Wij onderscheiden ons door een uiterst persoonlijke, directe en respectvolle manier van werken. Wij gaan het contact graag ten volle aan; niet als buitenstaanders die het beter weten, maar als betrokken mensen, die als geen ander uit eigen ervaring weten wat het vraagt om commitment en verbinding aan te gaan. De werkvormen die wij inzetten kenmerken zich door diversiteit, dynamiek en maatwerk. De oefeningen zijn reflecterend, creatief en praktisch.