Kosten

Individueel
Wij willen voor elke jongere een mogelijkheid bieden tot individuele begeleiding. Dat is de reden dat wij tot onderstaand beleid zijn gekomen.

Voor individuele begeleiding hanteren wij een tarief van € 85,- voor een sessie van een uur. Mocht je de sessies zelf betalen dan hanteren we een tarief naar draagkracht. We bekijken dan samen wat voor jou haalbaar is en of je ons voor een deel op een andere manier kunt ondersteunen.
Indien je werkgever de sessies betaalt, hanteren wij een tarief van € 135,- voor een sessie van een uur.

Zakelijk
Voor een traject dat door een werkgever wordt vergoed is het altijd mogelijk hier een offerte voor te ontvangen.

Afzeggen afspraak
Indien een sessie binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd brengen wij de kosten in rekening.

Groepen
Tarieven voor groepsactiviteiten staan bij het aanbod per activiteit vermeld. Wij hanteren bij de meeste activiteiten een ‘vanaf – tot’ tarief qua begeleidingskosten. Dit zorgt ervoor dat de jonge mensen met wat meer geld er mede voor zorgen dat jongeren zonder geld ook mee kunnen doen aan onze groepsactiviteiten. Als je twijfelt over het voor jou passende tarief kun je altijd contact met ons opnemen.

Voor organisaties met een aanvraag maken wij altijd een offerte op maat.

BBM Fonds
Wij gaan altijd met je in gesprek als je aangeeft dat de kosten een drempel zijn. Samen zoeken we naar wat haalbaar en financieel te dragen voor je is.
Het is in sommige gevallen mogelijk om je deelname voor een deel te financieren uit het Better Be Me Fonds.

BBM Fonds

Better Be Me kan steun goed gebruiken. Wij ontvangen geen subsidie en streven ernaar jongeren een kans te bieden op begeleiding. De realiteit is dat niet alle jongeren zelf genoeg draagkracht hebben of door hun ouders worden ondersteund.

Om deelname voor jongeren mogelijk te maken is financiële steun nodig. Wij hebben hiervoor het Better Be Me fonds opgericht. Als na een gesprek met een jongere blijkt dat hij of zij echt wil maar geen of te weinig draagkracht heeft financieren we de deelname uit dit fonds. Ook kostbare activiteiten worden voor een deel uit dit fonds gefinancierd om de prijs voor jongeren toegankelijk te houden.

Wil je Better Be Me ondersteunen en donateur worden? Er zijn dan verschillende mogelijkheden. Een eenmalige donatie of ondersteuning voor een langere periode. Structurele ondersteuning is prettig voor de continuiteit van het fonds. We maken hier dan samen afspraken over. Maar elke donatie is uiteraard zeer welkom.

Namens alle jongeren die dankzij het fonds ondersteuning kunnen krijgen en het team van BBM danken we je hartelijk.