De Praktijk

De praktijk bevindt zich in een gerenoveerde Middeleeuwse werfkelder in het centrum van Utrecht. Een unieke plek waar we in plaats van auto’s, eendjes en bootjes voorbij zien komen.

Irma Schepers en Isabelle Schneider geven hier individuele sessies. Ook gebruiken we de Praktijk voor het traject ‘Laat je kennen’ en voor themadagen.

Adres:
Oudegracht a/d Werf 245
3511 NL Utrecht

Naar Google Maps

De Bronhoeve

De Bronhoeve is een 200 jaar oude boerderij gelegen in het landelijk gebied ten zuiden van Utrecht vlakbij het dorpje Cothen. Een van de vele heerlijke dingen aan deze locatie is dat wij de enige groep zijn. Hierdoor kunnen we een eigen sfeer creeëren.

De bezinningsdagen ‘En Nu?’ vinden altijd plaats op De Bronhoeve.

Adres:
Ossenwaard 14
3945 PG Cothen

Naar Google Maps

Vrijeschool Utrecht

De grote zaal van de Vrijeschool Utrecht is een prachtige, hoge en grote ruimte die heel geschikt is voor beweging, opstellingen en activiteiten met grote groepen. De school ligt in het centrum van Utrecht aan de Singel.

We gebruiken de grote zaal voor themadagen.

Adres:
Hieronymusplantsoen 3
3512 KV Utrecht

Naar Google Maps

Zorgboerderij Makandra

Zorgboerderij Makandra in Ede richt zich bewust op begeleiding van verschillende doelgroepen, diverse zorgsectoren komen er samen, zo wordt recht gedaan aan de betekenis van het woord Makandra (Surinaams voor ‘met elkaar’).

We gebruiken deze boerderij voor  themadagen.

Adres:
Kalverkampweg 1
6718 WJ Ede

Naar Google Maps