Home|Staan voor je Zaak

Voor wie

  • Leeftijd: 17 – 29 jaar.

  • Je wilt jezelf of een onderwerp leren presenteren.

  • Je wilt onderzoeken wat jij tegenkomt als je gaat presenteren en wat het van je vraagt om te blijven staan voor je zaak

  • Je wilt leren omgaan met weerstand in je publiek.

Waarom

In onze maatschappij wordt er al vroeg veel van je gevraagd. De juiste studiekeuze. Het vinden van een droombaan. En, oh ja, is de ware liefde al in je leven? Voor je het weet ervaar je een stevige prestatiedruk. Vanuit je omgeving, maar net zo goed ook vanuit jezelf. Hoe blijf jij staan in dit krachtenveld en wat als hetgeen jij wilt afwijkt van de norm? Blijf je dan staan voor je zaak, trek je je eigen plan of laat je je leiden door wat anderen van je willen?
Het vergt moed om de drang naar prestatie los te laten en te onderzoeken waar jij werkelijk staat. Het vraagt persoonlijke kracht, het vermogen om af te stemmen, zelfvertrouwen en inzicht in jezelf. En hoe breng je dit alles in verbinding met de buitenwereld?

Begeleiding

Irma
Schepers

Isabelle
Schneider

Wat gaan we doen

Tijdens deze themadag leer je jezelf kennen in hoe je jezelf presenteert en staat voor je zaak. Daarnaast ontwikkel je handvatten om te presenteren, krijg inzicht in je houding, je communiceren en hoe je in contact bent met je omgeving.

Als jij jezelf presenteert of presenteert wat jij ontworpen hebt, blijf je dan staan voor je zaak en trek je je eigen plan? Of laat je je leiden door wat anderen van je willen? Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en te onderzoeken waar je werkelijk staat. Kun je je kracht inzetten met zelfvertrouwen, maar ook afstemmen op de situatie?
Je krijgt meer inzicht in jezelf tijdens deze workshop, waarin je experimenteert, onderzoekt en praktische tools leert vinden.

Ervaringen van deelnemers

“Ik had een persoonlijke aanpak verwacht om ‘jezelf’ in je kracht te zetten. Dat is zeker gelukt. Ik ben veel bewuster van hoe ik overkom. De persoonlijke aanpak is bewonderingswaardig. Het voelt heel vertrouwd en rustig. Het kan iedereen helpen bewuster te worden hoe ze de eigen kracht kunnen benutten om beter over te komen en zichzelf comfortabeler te voelen.”

Robert
Aanmelden

Delen...

Locatie Utrecht

locatie Utrecht De Praktijk

Data & kosten

Datum:
Zaterdag 11 december 2021

Voor organisaties ook op aanvraag te boeken.

Tijd:
Van 10:00 – 16:30 uur.

Kosten:
Privé: tussen de € 85,- en € 125,- afhankelijk van je draagkracht.
Zakelijk: € 150,-
Thee/koffie inbegrepen, lunch zelf meenemen.

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de verzekering?2021-04-18T16:08:53+02:00

Helaas worden wij niet vergoed door de verzekering.
Mocht het tarief echt niet haalbaar voor je zijn en je ouders kunnen het ook niet betalen dan hanteren wij een tarief naar draagkracht.
Als je al werkt kun je met je werkgever overleggen. Er zijn veel werkgevers die onze activiteiten vergoeden.
Neem altijd contact met ons op als het financieel niet lukt, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog nooit iets bij jullie gedaan, kan ik meedoen?2021-04-15T18:08:31+02:00

Aan al het aanbod voor groepen kun je meedoen zonder dat je al eens iets bij ons gedaan hebt behalve de Doorgaande Procesgroep. Die is alleen toegankelijk als je al individuele sessies bij ons gedaan hebt of aan een groep hebt meegedaan.

Staat je vraag hier niet bij of wil je overleggen of dit aanbod bij je past? Neem dan contact met ons op.

contact
Ga naar de bovenkant